STORYTELLING

Wij geven uw duurzame verhaal
de aandacht die het verdient

U wilt de duurzaamheid van uw bedrijf natuurlijk ook (her)kenbaar maken voor uw klanten. Uw investeringen moeten niet alleen winst opleveren voor het milieu. Het is belangrijk dat uw klanten, B2B en B2C weten wat ze aan u en uw producten hebben op duurzaamheidsvlak. Zo inspireert u anderen en stimuleert u duurzame aankopen.

Maar hoe brengt u uw duurzame verhaal op een integere manier naar buiten? Niet iedereen kan dit zomaar. Duurzaamheid is voor velen een moeilijk veelomvattend thema. Gelukkig hebben wij vakkundige professionals in huis die kennis hebben van duurzaamheid en u graag op een duurzame wijze helpen profileren. Dit doen wij door het creëren van content, maar we kunnen uw eigen marketing- en communicatieprofessionals ook op weg helpen.

Be good
and tell it!

Content creatie

Wij helpen u uw verhaal te delen, zodat uw afnemers voorkeur voor uw producten krijgen. Dit doen wij door middel van bijvoorbeeld:
• Storytelling: content voor blogs, socials, website en persberichten
• Visualisaties (bijvoorbeeld infographics)
• Vertaling van resultaten
• Online vindbaarheid (SEO)

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Onze enthousiaste Marketing-Communicatie afdeling staat voor u klaar.

Footprint infographics

Uw footprint kan complex en veelomvattend zijn. Om de resultaten van uw footprint op een eenvoudige en overzichtelijke manier te laten zien, bieden wij infographics van uw resultaten. In een visuele weergave wordt de belangrijkste informatie van uw footprint samengevat. Maakt u gebruik van een infographic, dan zullen lezers beter onthouden wat u vertelt dan wanneer u het uitlegt door middel van tekst. 

Heeft u interesse? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder!