UW BEDRIJF
VERDUURZAMEN

Klaar om uw footprint
te verbeteren?

Wij (Greenhouse Sustainability) helpen hier graag bij. Hoe? Lees snel verder en/of maak direct een afspraak.

Duurzaamheid meetbaar maken

Duurzaamheid, omdat u de wereld graag goed achter laat voor de volgende generatie of omdat men (klanten, investeerders en overheid) er om vraagt, u wilt er ‘iets’ aan doen. Als u duurzaamheid meetbaar maakt, heeft u inzicht en kunt u concreet en effectief aan de slag. Wij berekenen de milieu-impact van uw bedrijf en producten met behulp van een Life Cycle Assessment, ofwel levenscyclusanalyse. Daarmee helpen wij u de basis te leggen voor een duurzame toekomst.

Over Greenhouse Sustainability

Bei Greenhouse Sustainability sind Sie an der richtigen Adresse, wenn es darum geht, Ihren Fußabdruck zu erfassen, sei es für Ihren gesamten Betrieb oder ein bestimmtes Produkt. Seit 2014 berechnen wir Fußabdrücke hauptsächlich für die Gartenbaubranche, aber auch darüber hinaus.

In ons duurzame huis helpen we bedrijven verder naar een duurzame toekomst, door middel van: Calculations, Reduction, Compensatie en Storytelling. Dit doen wij met een divers team van ambitieuze vakmensen, met een gedeelde passie voor tuinbouw en duurzaamheid.