Greenhouse Sustainability brengt eigen magazine uit

Delen via:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Categorie

Greenhouse Sustainability helpt bedrijven om gericht in actie te komen als het om duurzaamheid gaat. Eenmaal in de actiestand? Dan zien we helaas nog te vaak dat bedrijven vergeten om over duurzaamheid te vertellen. Het duurzame verhaal naar buiten brengen draagt bij aan nog meer impact te maken. Duurzaamheid is daarom geen thema meer voor erbij, maar waar de grote beslissingen in bedrijven vandaag de dag over gaan. Daarom verdient duurzaamheid echt een eigen magazine.

En dat is precies waar Greenhouse Sustainability mee bezig is. Wij gaan een eigen magazine uitbrengen: Ecolution!

Over het magazine

Ecolution Magazine wordt een vakblad voor ondernemers in de land- en tuinbouwsector. Bij Ecolution Magazine staat duurzaamheid en innovatie centraal. Ons magazine informeert en inspireert professionals in de sector met de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologieën op het gebied van ecologische landbouw en tuinbouw.

Oplage en doelgroep

Met een oplage van 4.500 exemplaren en losse verkoop, bereiken we een selecte groep toonaangevende technische beslissers in de industrie. Onze lezers zijn professionals die dagelijks betrokken zijn bij het nemen van technische beslissingen in hun bedrijven, zoals kwekers, handelspartners en leveranciers.

Verschijning en thema’s

Ecolution Magazine verschijnt twee keer per jaar, in september en maart, waardoor we onze lezers op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen gedurende het hele jaar. Elk nummer bevat diepgaande artikelen, interviews met experts, casestudies en praktische tips die relevant zijn voor de technische besluitvorming in de land- en tuinbouwsector.

Impact maken in de sierteeltsector?

Wilt u ook uw duurzame verhaal onder de aandacht brengen of werken aan uw naamsbekendheid? Neem dan contact met ons op! We denken graag met u mee.

Meer
Interessante artikelen

Artikelen

Verduurzamen? Kijk ook naar subsidies

Cases

“Ten onrechte op één hoop met chemische producten”

Artikelen

Waterstof in de tuinbouw

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief

Meld je aan om nieuwsbrieven, duurzame tips en aanbiedingen te ontvangen.